11.01.18 | IoT | Event

IoT Roundtable - Januar 2018

Event Date:

2018-01-11

Event Time:

08.30-12.00

Event Location:

Microsoft Danmark
Sign up!
<

Hvorfor IoT?


"IoT er et samlet koncept, hvor en række enheder med indbyggede sensorer opsamler data, og via en opkobling (som regel til ”clouden”) sender denne data til en fælles hub. I denne hub bliver data omsat til information og specifik viden ved hjælp af analyseværktøjer og/eller forretningslogik. Afhængig af kontekst og behov kan denne viden f.eks. præsenteres via kundedefinerede dash-boards eller initiere workflows med definerede aktioner til andre dele af organisationen."


Er det så alle slags enheder der er forbindes til Internettet? Hvis ja, hvad adskiller så en Amazon Alexa fra et Samsung køleskab, eller en badevægt der kan poste resultater på Twitter og Facebook?

Når IoT italesættes, vil vi være ærlige og åbne omkring diversiteten i både definitionen og teknologien. For Innofactor og Microsoft er IoT en mere snæver og mere forretningsorienteret størrelse, der løser konkrete problemer, og kan give burgere mere indsigt i at kunne optimere forretningen og løsninger.

Samtidig er sikkerhed også et elementært IoT emne, som man også skal have god forståelse for, så man ikke utilsigtet åbner sikkerhedshuller f.eks. via de IoT sensorer man anvender.

Kom til et roundtable som giver overordnet og konkret information omkring IoT, samt invitere til en til åben dialog om erfaringer fra andre deltagere.

 

Event Date:

2018-01-11

Event Time:

08.30-12.00

Event Location:

Microsoft Danmark
Sign up!