LINCO Food Systems styrker kvalitet og overblik med QualityFirst 

<
LINCO benytter QualityFirst til at understøtte deres kvalitetsrelaterede processer og dokumentation. Samtidigt gør løsningen det muligt, at give medarbejderne på tværs af hele virksomheden adgang til relevante kvalitets- og procesdokumenter. LINCO Food Systems A/S valgte QualityFirst fra Innofactor, da den SharePoint baserede løsning levede op til LINCO's krav uden behov for yderligere udvikling. 


LINCO-luftfoto-2000
 

"Vi mener at Quality First-løsningen er moden og parat til større virksomheder. Desuden bygger løsningen på en standardiseret SharePoint-platform, som vi allerede bruger i vid udstrækning"

Mogens From Winther - Quality Manager at LINCO Food Systems A/S.
 

LINCO Food Systems A/S har specialiseret sig i udvikling, design, fremstilling og service af fjerkræforarbejdningsudstyr. Virksomheden er en del af BAADER-Group, en verdensomspændende producent, og leverandør af avancerede maskiner og løsninger til fødevareforarbejdning af høj kvalitet.

Quality First opfyldte kravene "out of the box" 

"Ligeså vigtigt er imidlertid, at QualityFirst opfyldte vores krav "out of the box" og at det ikke krævede yderligere udvikling. Det var også muligt for os at tilpasse løsningen til at passe ind i vores eksisterende processtyringsstruktur, sikre hurtigere ROI og gøre løsningen mere attraktiv i forhold til konkurrerende løsninger. " tilføjer Mogens From Winther.

QualityFirst gik live for nyligt hos LINCO, og virksomheden forventer, at den vil hjælpe dem med at understøtte kvalitetsstyringen på flere måder

"Løsningen gør det muligt for vores medarbejdere at identificere de nøjagtige manuelle, proces- eller kvalitetsstyringsoplysninger, de har brug for i en given situation. Derfor støtter Quality First vores overordnede kvalitetsstyringsindsats, samtidig med at vi sparer tid, minimerer forvirring og optimerer produktiviteten." forklarer Mogens From Winther. 

Selvom LINCO har implementeret QualityFirst som en on-premise-baseret løsning, kan den integreres fuldt ud med Microsoft Office 365. Derfor kan virksomheden migrere QualityFirst til skyen på et senere tidspunkt, hvis de vælger at gøre det .

 

"Løsningen gør det muligt for vores medarbejdere at identificere de nøjagtige manuelle, proces- eller kvalitetsstyringsoplysninger, de har brug for i en given situation."

Mogens From Winther - Quality Manager at LINCO Food Systems A/S.

 

Customer reference - LINCO Food Systems from Innofactor Danmark on Vimeo.

Leverandøruafhængig og baseret på standard

Mogens From Winther opfatter QualityFirst som en virksomhedsklar løsning, der er velegnet til at fungere i en bred organisatorisk sammenhæng. Samtidig er løsningen standardbaseret og udvikler sig med SharePoint-platformen som helhed.

"Jeg forventer ikke behovet for et større opgraderingsprojekter. Løsningen gør os selvstændige på leverandører. Derfor kan vi vælge en anden leverandør eller endda erhverve egne specifikke SharePoint-kompetencer - om nødvendigt - for at videreudvikle systemet" siger Mogens From Winther. 

Det er dog ikke i kortene lige nu, da LINCO er fuldt ud tilfreds med implementeringsprocessen og med samarbejdet med Innofactor generelt.

"Selvfølgelig har der været bump på vejen, men Innofactor har været lydhør og proaktive hele vejen. På et tidspunkt udviklede de endda produktet baseret på et specifikt behov fra vores side, hvilket jeg virkelig gerne vil give dem kredit for."

Mogens From Winther - Quality Manager at LINCO Food Systems A/S.

 

Læs mere om QualityFirst her:  www.inofactor.dk/qualityfirst

LINCO Food Systems A/S er en del af BAADER Gruppen, en af verdens førende producenter af procesudstyr til fjerkræ- og fiskeindustrien med over 1000 ansatte i hele verden.

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->