Flere midler til at hjælpe børn ved bedre samarbejde og større bekvemmelighed på arbejdspladsen

<
Red Barnet er en international politisk og religiøs uafhængig ikke-statslig organisation, vis fokus er at fremme børns rettigheder, samt støtte børn der lever under vanskelige vilkår. Red Barnet blev etableret i Englang i 1919, og opererer nu i mere end 120 lande.
redbarnet

“Vi besluttede os at investere i Champion programmet, for at promovere ændringen i vores arbejdskultur. Programmets hovedfokus var at få nøglemedlemmer af organisationen til at introducere nye og moderne arbejdsmetoder til deres arbejdspladser, baseret på Microsoft Office 365 services. Det primære mål var at træne disse nøglepersoner til at sikre, at de anerkender værdien af Microsoft Office 365-værktøjskassen.”

Rikke Bygballe Møller, Projekt Managert & Mads Gaub, CIO, Red Barnet


Innofactor’ danske datterselskab, indgik et partnerskab med Red Barnet Danmark til at etablere et ”Champion” program, for at fremme den digitale transformation på deres arbejdsplads. Champion programmet har til formål at hjælpe Red Barnet med deres mission, om at forbedre den måde børn bliver behandlet, og opnå øjeblikkelig og permanente forbedringer for børns liv i Danmark og i resten af verden. Programmet letter samarbejdet i organisationen, samt gør arbejdsdagen for medarbejderne mere effektiv og praktisk, herudover reducerer det de administrative omkostninger hos virksomheden. Dette er med til at sikre, at så mange af de donerede midler som muligt, går direkte til børn i nød.

Champion programmet består af otte medarbejdere som danner et netværk af nøgle individer. De forskellige individer repræsenterer forskellige enheder i Red Barnets organisation. De havde en fælles ønske om at ændre den måde dag-til-dag arbejdet udføres. Alle nøgle individerne havde stor interesse og tilslutning til projektet. Medarbejderne som deltager i Champion netværket modtog træning i de moderne arbejdsmetoder og færdigheder supporteret af Microsoft Office 365, som de videre hen kunne undervise de resterende medarbejdere i de forskellige teams i. Deltagerne begyndte også at benytte Yammer, som er en fleksibel letvægts platform til at dele informationer. Dette gjorde det nemmere og mere bekvemt at dele oplevelser og spørgsmål relateret til deres daglige arbejde. Medlemmerne af netværket mødes stadig jævnligt og fungerer som formidlere for den digitale transformation for Red Barnets organisation.Projekt oplevelsen, samt samarbejdet med Innofactor som partner, har for Red Barnet været meget positivt.

"Herudover prioriterede vi at opgive gamle måder at arbejde på og lære nye og mere fleksible organisationsmæssige metoder. Innofactor hjalp os med denne proces og gav os en struktur for det. De har arbejdet i tæt samarbejde med os, og vi finder, at vores konstruktive dialog med Innofactor har bragt os en stor merværdi til projektet. Vi har nu et aktivt fællesskab af nøgle individer, der hjælper med at drive ændringer i organisationen, og hjælper os med at få mere ud af Microsoft Office 365 services.”

Rikke Bygballe Møller, Projekt Managert & Mads Gaub, CIO, Red Barnet


Red Barnet er verdens største uafhængige børneorganisation. Red Barnet kæmper for børns rettigheder og giver akut og langsigtet hjælp til udsatte børn i Danmark og resten af verden.

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->